autoverzekering

Autoverzekering

Het is cruciaal een goede autoverzekering of motorrijtuigenverzekering af te sluiten bij de aanschaf van een auto. Een correcte premie is belangrijk. Bekijk echter ook wat deze premie omvat en welke dienstverlening u hiervoor in de plaats krijgt.

Naast de wettelijk verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA), kan u uzelf, uw passagiers en uw wagen nog verzekeren. Een beknopt overzicht:

Rechtsbijstand motorrijtuigen:
Deze dekking is minstens even noodzakelijk bij een goede autopolis. De rechtsbijstand zal u bijtreden om uw lichamelijke schade te recupereren, betwistingen op te lossen of u door een advocaat naar uw keuze te laten bijstaan in de rechtbank.

Volledige omnium:
De omnium vergoedt de schade aan uw voertuig als er geen aansprakelijke derde kan aangewezen worden. Een omnium kan volledig op maat van uw wensen voorgesteld worden door verschillende vrijstellingen en verschillende waardeafschrijvingen toe te passen in uw omniumcontract.

Beperkte omnium:
Bij een beperkte omnium laat men de dekking vallen die eigen schade (of vandalisme) aan de wagen vergoedt. Hierdoor zakt de prijs aanzienlijk, maar houdt u toch enkele belangrijke dekkingen over: glasbraak, diefstal, brand, natuurkrachten en aanrijding met (wilde) dieren

Ongevallen verkeer:
Bij een verkeersongeval in fout worden de lichamelijke verwondingen van de bestuurder van het voertuig niet vergoed door een verzekering. Door middel van deze dekking kan men ook de bestuurder verzekeren. Volledig op maat, waar men verschillende dekkingsgrenzen kan invoegen en ook een extra dekking voorzien voor de passagiers.

Reisbijstand en pechverhelping:
Voor een premie die lager ligt dan de aparte bijstandscontracten, kan u in uw autoverzekering een degelijke basisdekking personenhulp en pechverhelping voorzien, die in de meeste gevallen ruim voldoet. Indien u een specifieke behoefte of een uitgebreidere dekking wil, stellen we u graag een voorstel van een aparte bijstandsverlener voor.

Wat doen wij voor u?

  • Wij zoeken voor u de verzekeringsmaatschappij die het best bij u past. Zoekt u een goedkope basispolis? Een met zeer uitgebreide dekkingen? Een autoverzekering per kilometer? We stellen steeds een polis op maat voor.
  • We vergelijken verschillende maatschappijen en berekenen hun premie. U mag van ons de simulatie verwachten die het best bij uw behoeften past.
  • Ook in geval van schade staan wij u bij met raad en daad. We volgen de afhandeling van uw schadedossier van A tot Z op en zijn pas tevreden als u tevreden bent.
  • Ook voor uw motor, lichte vracht, oldtimer of classic car zoeken we een oplossing volgens uw behoeften.

VRAAG HIER ALVAST EEN OFFERTE AAN!