Autolening

Het autosalon is opnieuw neergestreken in Brussel. Alle kredietverstrekkers doen dus opnieuw hun uiterste best om u een voordelige autolening aan te bieden. Bij Vlaeminck – De Wilde bvba zochten we voor u de meest voordelige rentevoeten voor uw autolening.

Autolening voor nieuwe wagens en jonge tweedehandswagens.

Eerst en vooral hebben we u voor uw nieuwe wagen en tweedehandswagen jonger dan 2 jaar alvast het knaltarief van 1,50%*! Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!

Tweedehandswagens jonger dan 3 jaar.

Voor tweedehandswagens die niet ouder zijn dan 3 jaar, bieden we het nog steeds excellente tarief van 1,59%* aan. De meeste banken gebruiken voor een wagen ouder dan 2 jaar, het tarief van een oudere tweedehandswagen. Je begrijpt dat dit een unieke kans is.

Andere tweedehandswagens

Voor oudere tweedehandswagens dan 3 jaar, beginnen tarieven vanaf 4,20%*

Contacteer ons voor een afspraak of een tarief op maat. We zijn er zeker van dat wij een ideale oplossing hebben voor uw krediet.

Get This Car  Get This Car app

Daarnaast willen we graag nog even aandacht hebben voor de fantastische app die Record Bank heeft ontwikkeld. Scan met deze app gewoon de advertentie, radiospot of tv-commercial van de wagen die jou bevalt, en de app rekent uit hoeveel u maandelijks moet afbetalen voor uw lening.

Download in de App Store   Download op Google play

* Rentevoet onderworpen aan voorwaarden. Raadpleeg ons kantoor voor een tarief op uw maat.

Let op! Geld lenen kost ook geld!