Brandverzekering

De brandverzekering van de 21e eeuw omvat een uitgebreide bescherming uw woning en alles erin en er rond. Naast de basisdekking brand, geeft de verzekering ook een ruime bescherming tegen waterschade, stormschade, glasbraak, natuurrampen, …

Door middel van enkele bijdekkingen kan u, naast uw huis en zijn inboedel, uw brandverzekering nog uitbreiden zodat u een polis op uw maat onderschrijft.

Onrechtstreekse verliezen:

Deze waarborg voorziet een extra schadevergoeding als er een betaling gebeurt bij een schadegeval in de brandverzekering. Ze dient om alle bijkomende kosten ten gevolge van een schade te vergoeden (forfaitair bedrag).


Diefstal:

Met de dekking diefstal verzekert u zich voor de gestolen goederen en de schade aan uw woning na een diefstal uit uw woning.


Aangepaste vrijstelling:

Ook in uw brandverzekering kan u kiezen voor een vrijstelling op maat. Op deze manier kan u uw premie drukken en kiezen voor een hogere vrijstelling, of kiezen voor een volledige vergoeding na schade, waarbij de vrijstelling wegvalt als een bepaald schadebedrag is bereikt.


Tuin, zwembad:

Met extra dekkingen voor tuinen en zwembaden breidt u de woningverzekering uit zodat u ook voor deze schade een degelijke vergoeding ontvangt.


Voertuigen:

Door uw voertuig in de brandpolis te verzekeren, ontvangt u ook een vergoeding voor de schade aan uw voertuig (in of rond de woning) bij een gedekt schadegeval.

Wat doen wij voor u?

  • Wij zoeken voor u de verzekeringsmaatschappij die het best bij u past. Zoekt u een goedkope basispolis? Een met zeer uitgebreide dekkingen? Woningverzekeringen zijn er in alle maten en gewichten, dus we vergelijken het aanbod en vinden zeker iets voor u.
  • We analyseren uw behoeften en linken hier de juiste waarborgen en formules aan. Niet elk huis of appartement heeft de zelfde noden, dus niet elk huis of appartement heeft nood aan dezelfde brandpolis.
  • Ook in geval van schade staan wij u bij. We volgen de afhandeling van uw schadedossier van A tot Z op en zijn pas tevreden als u tevreden bent.
  • Huurder, eigenaar, verhuurder of vereniging van mede-eigenaars? Voor iedereen een oplossing!

VRAAG HIER ALVAST EEN OFFERTE AAN!