Hospitalisatieverzekering

Ziektekosten blijven stijgen. De vraag is of de wettelijke ziekteverzekering de steeds stijgende kost zal kunnen blijven dragen. De kans is dus reëel dat het gedeelte dat de patiënt zelf zal moeten dragen in de toekomst alleen maar groter wordt.

Een goede hospitalisatieverzekering met uitgebreide dekkingen is dus een must. Het is belangrijk vroeg genoeg deze dekking te onderschrijven. Eens u verzekerd bent binnen een leeftijdscategorie blijft u de rest van uw leven de premie voor uw startleeftijd betalen, want wettelijk gezien mag de hospitalisatieverzekeraar u zelfs nooit meer opzeggen!

Bovendien wordt het moeilijker een goed betaalbaar contract te vinden als u al een medisch verleden hebt.

Alle redenen dus om beter vroeg dan laat de verzekering te onderschrijven waar u op uw oude dag (en uiteraard daar nog voor) graag uw medische kosten laat door terugbetalen.

Voor onze hospitalisatiepolissen werken wij vooral samen met AG en DKV.

Wat doen wij voor u?

  • We bieden u een kwalitatieve hospitalisatieverzekering aan met meer uitgebreide dekkingen dan de verzekeringen aangeboden door de mutualiteit.
  • Indien u vanwege uw medisch verleden niet eenvoudig bij een hospitalisatieverzekering aangesloten geraakt, zoeken wij voor u een passende oplossing.
  • Als u uw medische kosten via ons kantoor indient, controleren wij de vaak ingewikkelde afrekeningen voor u. Zo bent u zeker dat alle onkosten correct zijn berekend en uw ziekenhuisfactuur correct is afgehandeld.
  • Ook andere problemen vinden bij ons een oplossing. Zorgverzekering, dokterskosten en ziektekosten in het buitenland, tandkosten, wachtpolissen voor het behoud van uw premie bij een hospitalisatieverzekering via het werk,…

VRAAG HIER ALVAST EEN OFFERTE AAN!

DKV Hospi