Reisbijstand

Kies de juiste bijstandsverzekering!
Het is belangrijk de juiste bijstandsverzekering te kiezen die bij uw wensen en situatie past. Gaat u een keer per jaar weg of meerdere keren? Gaat u skiën? Wilt u pechverhelping meeverzekeren? Wenst u een annulatieverzekering?

U kunt per reis een aparte tijdelijke bijstand– of annuleringsverzekering afsluiten. Gaat u echter graag op citytrip, meer dan een keer per jaar weg, dan kan een jaarlijkse formule voordeliger zijn.

Reisbijstand:
Hebt u een ongeval met de auto op reis? Een noodsituatie thuis? Wordt u onverwacht ziek op reis? De reisverzekering staat u bij met de repatriëring en de vergoeding van eventuele kosten. Bent u uw bagage kwijt? Zij helpen u met de opzoeking. Indien u bovendien de optie wagen mee afsluit hebt u thuis en in het buitenland recht op pechverhelping, een vervangwagen, …

Annulatieverzekering:
Door middel van een jaarlijks annulatiecontract bent u voor een vast bedrag automatisch verzekerd voor al uw reizen. Handig als u er regelmatig eens op uit trekt.

Ook voor lange, verre en skireizen zijn er formules die u voldoende gemoedsrust bezorgen en u zonder zorgen op reis laten vetrekken.

Voor onze bijstandsformules werken we samen met AG, AXA assistance, Baloise en Europ Assistance.

Wat doen wij voor u?

  • We stellen u aan de hand van uw behoeften een bijstandsformule voor. Wij zijn niet gebonden aan verzekeraars en kunnen u dus een dekking op maat voorstellen.
  • Indien bij thuiskomst nog zaken moeten worden afgehandeld, staan we u graag bij met de hele rompslomp. Niets minder plezant dan na uw thuiskomst nog de hele administratie met de verzekering te moeten doorploeteren!
  • Ook specifieke bijstandsdekkingen vind je via ons kantoor. Stel zeker de vraag voor een fietsbijstand, Au Pair assistance, bijstand voor een lang verblijf in het buitenland en dergelijke.

VRAAG HIER ALVAST EEN OFFERTE AAN!